VELKOMMEN TIL STEDET
FLENSBORG - CITTI-PARK

Langberger Weg 4, 24941 Flensburg


VELKOMMEN TIL STEDET
FLENSBORG - CITTI-PARK

Tattoo fjernelse i FLENSBORG - CITTI-PARK

I mange år har vores kernekompetence været den effektive fjernelse af tatoveringer samt fjernelsen af uønskede pigmenter og permanent makeup. Stol på vores tattoolos-specialisters mangeårige erfaring ved fjernelsen af dine tatoveringer. Som den eneste klinik i Slesvig-Holsten tilbyder tattoolos et koncept til en komplet fjernelse af tatoveringer. Med specielt afstemte plejeprodukter sørger vi for en effektiv pigment-nedbrydning og opnår fantastiske behandlingsresultater. Kom ind og få en gratis og omfattende rådgivning.

Vi glæder os til dit besøg. Dit team fra tattoolos Flensborg


Fleksible åbningstider
Vores team står også til rådighed for dig uden for de almindelige åbningstider om aftenen og i weekenden. Book en individuel tid uden lange ventetider.

Betaling
I vores klinik kan du betale bekvemt uden kontanter ved brug af dit EC-kort, Visa og MasterCard-kreditkort. Spørg også efter vores 0 % finansiering.

God tilgængelighed
Transport med bus nr.11, stoppested CITTI-PARK, transport i bil fra Hamborg eller Kiel via A7, fra Danmark via A7 og B200. Kundeparkeringspladser gratis foran døren.

#

Forud for en laserbehandling vil du hos tattoolos altid gennemgå et sundhedstjek og en gratis prøvebehandling.

tattoolos Flensborg

DISSE SERVICEYDELSER TILBYDER VI DIG I FLENSBORG!


TATTOOLOS GUIDE

Se vores gratis guide for fjernelse af tatoveringer og permanent makeup. Her finder du mange informationer og svar, f. eks. omkring efterbehandling og pleje. Skulle du ellers have spørgsmål er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

 

Besøg os også på:

Tattoo fjernelse i FLENSBORG

Som premium-udbyder af professionel fjernelse af tatoveringer i Flensborg fjerner vores tattoolos-team uønskede tatoveringer og permanent makeup takket være topmoderne laserteknik.

Forvent fremragende behandlingsresultater og en omfattende og gratis rådgivning i behagelige omgivelser. Vores tattoolos-eksperter på stedet er ved din side med gode råd under hele fjernelsesprocessen. Takket være den individuelle behandling efterfølgende og plejeanbefalinger er fjernelsen af tatoveringer særlig skånsom for huden samt effektiv.

Forud for en laserbehandling vil du hos tattoolos altid gennemgå et sundhedstjek og en gratis prøvebehandling. Aftal en tid til gratis rådgivning med det samme og få omfattende oplysninger vedrørende fjernelse af pigmenter.

VIL DU AFTALE EN TID ELLER ØNSKER DU AT BLIVE RINGET OP?

HVIS DU ØNSKER AT BLIVE RINGET OP, SKAL DU BLOT KLIKKE PÅ BOKSEN

    Ja, jeg ønsker at blive ringet op.